KYTAROVÝ SEMINÁŘ TOMÁŠE VALÁŠKA 1.část

16.06.2010 15:29

Kdy a kde se koná a o co tam vlastně jde?

Tomáš Valášek v rámci své kytarové školy zahajuje sérii výukových seminářů. První část proběhne 26.6.2010 v rockovém klubu Kain

(Praha 3, Žižkov, Husitská 1), od 10ti do 18ti hodin.

 

Program 1. části:

TRSÁTKOVÁ TECHNIKA, PRÁCE S TÓNEM, LEGÁTOVÁ TECHNIKA

  • princip improvizace
  • základní motorika hry
  • držení trsátka, vedení úhozu, posazení levé ruky, diatonické boxy
  • vibráto, vytahovaný tón, tlumení malíkovou hranou, flažolety
  • úhoz trsátka při legátové hře, legáto hrané melodicky nahoru a dolu


Účastníci si mohou vyzkoušet předvedené techniky, zahrát si na připravené doprovody, vyzkoušet si improvizovanou sólovou hru a využít možnosti individuální konzultace.
Jde o jedinečnou příležitost, během čtyř na sebe volně navazujících setkání absolvovat v kostce tématický program dnes již vyhlášené kytarové školy, která obvykle funguje pouze formou individuálních konzultací. Výuka v kytarové škole Tomáše Valáška většinou probíhá tím nejmuzikantštějším způsobem, tedy formou jam session a i způsob vedení semináře bude obdobný. Znalost not není nutná.

 

Pro koho je seminář určen?

Seminář je primárně určen alespoň mírně pokročilým hráčům v žánrech rock, blues, funky a pod., přičemž je vhodný jak pro hráče začínající, kteří potřebují získat základní orientaci v dané problematice, tak i pro hráče pokročilejší, kteří si chtějí utřídit a obohatit své dosavadní znalosti.

 

 

Kolik to stojí a kde se mohu přihlásit?

Cena za celodenní seminář činí 1250,-Kč. V porovnání s finančním a časovým vkladem frekventanta individuálních konzultací jde tedy o výhodnou možnost získání znalostí.

Je potřeba se přihlásit předem...

 

 

Kontakt a info:

Tomáš Valášek - tel.: 602186542

Radka Dubanská - tel.: 602186545